BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Khamis, 27 Oktober 2011

mama rindu papa ^__^

1) mama rindu na geletek papa
2) mama rindu na tarik hidung papa
3) mama rindu na dengar papa tiru cara ma bersin
4) mama rindu na rasa papa main rambut ma
5) mama rindu na suh papa buat ma tersentum
6) mama rindu na tgOp papa pujuk mama depan papa
7) mama rindu na dengar papa kOmen sal diri n pakaian mama
8) mama rindu na dengar papa cakan 'ma hudOh'
9) mama rindu na rasa papa kiss mama kat dahi
10) mama rindu na habiskan masa d sisi papa

Selasa, 11 Oktober 2011

::..DIA TERLALU KEJAM?

NO!!!! dia tak kejam cuma aku yang over control dia maybe dia dah rasa rimas dengan konkongan ku ni... tapi aku tahu dia sayangkan aku lebih dari segala-galanya.. aku hargai sangat-sangat time dia buat baik dekat aku.. aku rasa, aku lah manusia yang paling bahagia kat dunia ni...and i hope my happines tak end off just for this far aku nak bahagia dengan dia hingga akhir hayat aku... aku nak dia lebih hargai aku dan lebih jaga aku tu jew harapan aku sekarang.. aku sayang dia sangat-sangat.. walaupun dia banyak kali dah mintak putus tap percayalah selagi aku bernafas aku tak akan terima kalau dia nak mintak putus.. pesanan buat dia : kalau betul-betul nak putus came and kill me first and you will be freedom...

Sabtu, 1 Oktober 2011

AKU SUKA KETENANGAN


aku suka ketenangan perempuan selalu dikaitkan dengan bunga aku tahu aku bukan satu-satunya perempuan yang sukakan bunga ramai lagi gadis lain yang suka bunga an?? bunga simbolik bagi perempuan.. wahai sang jejaka fahamilah hati kecil gadis ini yag sangat lembut dam mudah terguris..

LOVE DRINK :)


ma baru jew lepas minum air pa beli kat ma niy air TWISTER.. YUMMY!! tanked pa before pa tolak pergi maesti pa akn buat ma orang paling bahagia dalam dunia niy.. I LOVE U DAMN MUCH no one can be like us...