BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Selasa, 11 Oktober 2011

::..DIA TERLALU KEJAM?

NO!!!! dia tak kejam cuma aku yang over control dia maybe dia dah rasa rimas dengan konkongan ku ni... tapi aku tahu dia sayangkan aku lebih dari segala-galanya.. aku hargai sangat-sangat time dia buat baik dekat aku.. aku rasa, aku lah manusia yang paling bahagia kat dunia ni...and i hope my happines tak end off just for this far aku nak bahagia dengan dia hingga akhir hayat aku... aku nak dia lebih hargai aku dan lebih jaga aku tu jew harapan aku sekarang.. aku sayang dia sangat-sangat.. walaupun dia banyak kali dah mintak putus tap percayalah selagi aku bernafas aku tak akan terima kalau dia nak mintak putus.. pesanan buat dia : kalau betul-betul nak putus came and kill me first and you will be freedom...

0 ulasan: