BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Jumaat, 22 Jun 2012

tOday punyEr EdiT..

 HATI KIAN TERLUKA


Mampukah kita bertemu
Menyambung ikatan terlerai
Mengubah sebuah rindu
Yang kian terbiar sepi
Sedangkan di jiwa ini
Dibohongi kesangsian
Yang membunuh keyakinan
Antara kau dan aku
Bertemu lagi mampukah kita
Menghulur lalu sambut kemesraan
Menghiris hatiku yang terluka
Menghembus titisan embun kasih
Pada harapan nan kegersangan
Sedangkan kita terlalu jauh
Dipisahkan oleh kebencian
Terpisah oleh kemarau kasih
Mengapa menipu diri sendiri
Membiar curiga menguasai
Biarkan keegoan beremosi
Sedangkan kita saling merindui
Mengapa menipu diri sendiri
Membiar curiga menguasai
Biarkan keegoan beremosi
Sedangkan kita saling menyayangi
Bertemu lagi mampukah kita
Menghulur lalu sambut kemesraan
Menghiris hatiku yang terluka
Menghembus titisan embun kasih
Pada harapan nan kegersangan
Sedangkan kita terlalu jauh
Dipisahkan oleh kebencian
Terpisah oleh kemarau kasih
Mengapa menipu diri sendiri
Membiar curiga menguasai
Biarkan keegoan beremosi
Sedangkan kita saling merindui
Mengapa menipu diri sendiri
Membiar curiga menguasai
Biarkan keegoan beremosi
Sedangkan kita saling menyayangi
Mengapa menipu diri sendiri
Membiar curiga menguasai
Biarkan keegoan beremosi
Sedangkan kita saling merindui
Mengapa menipu diri sendiri
Membiar curiga menguasai
Biarkan keegoan beremosi
Sedangkan kita saling menyayangi







Mr .Crush ? ? cAN yOU feEL mY hEArt

Assalamualaikum pa ? 0opps , s0rry Assalamualaikum En . Syahir ? pelik plak rase when i use like this . Ainul hepr sepanjang hbgn kita :) Ainul na ucap thanx a l0t sbb da jaga Ainul . Thanx pernah ajar Ainul erti kebahagiaan n Ainul p0m da rase kebahagiaan y Syahir bagi . Ainul hargainya sangatII . Berat hati Ainul na trima sume keputusan Syahir tapi hanya kerana nma ALLAH s.w.t Ainul terpaksa reda n akur ngn permintaan Syahir . 'No Body Perfact' sayang ! ! I Need You Always By My Sight :( Harap satu hari nnti keajaiban akan berlaku . MA SAYANG PA SANGAT-SANGAT ! Air mata Ainul xkan abis buat Syahir . Tulang rusuk Ainul milik Syahir , Ainul yakin sangat-sangat ALLAH dah tulis jod0h kita berdua tapi Syahir menafikannya . Ainul yakin Ainul Mrs . Right T.T

Jumaat, 11 Mei 2012

saya jadi budak sk0l !

hell0w ! ! ain da jad pelajar f0rm6 semester 1 at S.M.K.S.Y.P (1) . atas sokongan my bOo Syahir ain ad semangat na msuk sk0l blik . hbgn ngn Syahir ? Alhamdulillah stay happy always :))

Isnin, 5 Mac 2012

..very special DATE..

semalam 4/3/2012 adalah anniversary kitaorg y ke-2 . Walaupun aQ terpakse berjauhan dgn dya tap aQ dpt rasai KEBAHAGIAN NYA ! ary niy 5/3/2012 aQ rase aQ daw buat sOmething y my husband daw tggu2 slame niy. Tak terungkap ngn kate2 aQ na gambarkan betapa aQ gembira dan bahagia sekarang . aQ rindu sgt2 kat my husband sekarang dy tengah buzy untuk mengejar cite2 dy juga cite2 "ABAH MY HUSBAND" . I always pray the best for him ~

Rabu, 29 Februari 2012

air mataku !


niy air mata y ma kumpul untuk pa,, ma nak pa rasa kesedihan y ma rasa ! ma na pa blaja more appreciate seseorg.. hope pa faham k ! I DO REALLY LOVE YOU even you stay broken my heart dear..

Isnin, 27 Februari 2012

:: rinduku hanya untuk mu ::

Mencinta Mu terangkan jiwa
Merindu Mu hatiku selalu
Hanya diri Mu satu cintaku

Ku akan mencinta Mu
Selalu merindu Mu seluruh jiwaku
Kau terangi aku
Engkau penjaga hatiku
Pendamping jiwaku
Cerahkan cintaku
Cinta yang abadi

Khamis, 27 Oktober 2011

mama rindu papa ^__^

1) mama rindu na geletek papa
2) mama rindu na tarik hidung papa
3) mama rindu na dengar papa tiru cara ma bersin
4) mama rindu na rasa papa main rambut ma
5) mama rindu na suh papa buat ma tersentum
6) mama rindu na tgOp papa pujuk mama depan papa
7) mama rindu na dengar papa kOmen sal diri n pakaian mama
8) mama rindu na dengar papa cakan 'ma hudOh'
9) mama rindu na rasa papa kiss mama kat dahi
10) mama rindu na habiskan masa d sisi papa

Selasa, 11 Oktober 2011

::..DIA TERLALU KEJAM?

NO!!!! dia tak kejam cuma aku yang over control dia maybe dia dah rasa rimas dengan konkongan ku ni... tapi aku tahu dia sayangkan aku lebih dari segala-galanya.. aku hargai sangat-sangat time dia buat baik dekat aku.. aku rasa, aku lah manusia yang paling bahagia kat dunia ni...and i hope my happines tak end off just for this far aku nak bahagia dengan dia hingga akhir hayat aku... aku nak dia lebih hargai aku dan lebih jaga aku tu jew harapan aku sekarang.. aku sayang dia sangat-sangat.. walaupun dia banyak kali dah mintak putus tap percayalah selagi aku bernafas aku tak akan terima kalau dia nak mintak putus.. pesanan buat dia : kalau betul-betul nak putus came and kill me first and you will be freedom...